Liefs, Elisa

Jullie trouwdag vastleggen op een authentieke manier, waarbij jullie, de gasten en de emoties op natuurlijke wijze worden vastgelegd. Dat is mijn doel wanneer jullie mij boeken als trouwfotograaf voor jullie bruiloft. Ik vind het echt geweldig om onderdeel te mogen zijn van zo'n bijzondere dag. Daarnaast vind ik het erg leuk om alle spontane en bijzondere momenten vast te mogen leggen. Gaan jullie niet trouwen, maar lijkt zo'n fotoshoot jullie ook zo tof? Ik bied ook loveshoots aan voor zowel verloofde als niet-verloofde stellen.

Bruidsfotografie

Aanbod

Start met een van de onderstaande pakketten voor jullie bruiloft

Pakketten

Jullie op zoek zijn naar een fotograaf die jullie trouwdag op authentieke wijze vastlegt, als herinnering voor later.

Jullie een fotograaf zoeken die jullie op je gemak stelt en die jullie helpt om als jezelf op de foto te gaan.

De stijl van mijn werk jullie aanspreekt. Ik zou mijn stijl omschrijven als warm, bohemian en romantisch

Jullie op zoek zijn naar een fotograaf die jullie dag op een ongedwongen en spontane manier wil vastleggen.

Je bent bij mij aan het juiste adres als ...

Nick & Michelle

"Elisa is een hele leuke fotograaf. Ze is erg onzichtbaar waardoor je helemaal jezelf blijft op de foto's. Tijdens de shoot begeleid ze je goed zodat er leuke foto's ontstaan"

Info & prijzen

Willen jullie graag dat de belangrijkste momenten van jullie dag worden vastgelegd? Denk daarbij bijvoorbeeld aan de fotoshoot, ceremonie en receptie. Dan is het pakket van 6 uur wellicht interessant voor jullie. Dit is het kleinste pakket waarmee de mooiste momenten van de dag (afhankelijk van de planning) door mij kunnen worden gefotografeerd. Willen jullie ook dat het getting ready moment, het diner en/of het feest worden vastgelegd? Dan is pakket 2 of pakket 3 wellicht een betere optie. Samen kijken we of jullie planning en wensen matchen met het pakket.

6 uur trouwfotografie

GA TERUG

* Reiskosten vanaf 30km vanaf Zuidbroek: €0,35/km  

- Kennismakingsgesprek
- Voorbereidingen
- 6 uur fotografie
- Vervoerskosten tot 30km*
- Nabewerking
- Minimaal 200 bewerkte foto's
- Toegang tot een online galerij
- Mini foto album 20 x 20 cm

€ 1.495

Pakket nr. 1

Info & prijzen

Dit pakket is een mooie tussenweg! Willen jullie bijvoorbeeld een deel van het getting-ready moment, het diner of het feest ook gefotografeerd hebben, dan kan dit pakket een leuke optie voor jullie zijn. Hebben jullie een planning waarbij de gebeurtenissen snel achter elkaar plaatsvinden, dan kan je met dit pakket een heel eind komen. Samen kunnen we inschatten of de momenten die jullie zelf het belangrijkst vinden, allemaal op beeld kunnen worden vastgelegd. Willen jullie de gehele dag met alle hoogtepunten in beeld? Dan is pakket 3 wellicht een betere optie.

8 uur trouwfotografie

GA TERUG

* Reiskosten vanaf 30km vanaf Zuidbroek: €0,35/km  

- Kennismakingsgesprek
- Voorbereidingen
- 8 uur fotografie
- Vervoerskosten tot 30km*
- Nabewerking
- Minimaal 300 bewerkte foto's
- Toegang tot een online galerij
- Mini foto album 20 x 20 cm

€ 1.745

Pakket nr. 2

Info & prijzen

Willen jullie graag een volledig verslag van jullie dag? Dan is het pakket van 10 uur een goede optie. Ideaal voor wanneer jullie graag de hele dag en alle details in beeld willen hebben: Vanaf het getting ready moment  tot en met het begin van het feest. Afhankelijk van jullie planning kunnen we kijken of 10 uur voldoende is om alle leuke momenten vast te leggen. Is dat niet het geval? Dan kunnen jullie gemakkelijk nog extra uren bijboeken. Op die manier kan ik al jullie mooiste momenten van de dag vastleggen, zodat jullie uiteindelijk de dag van begin tot eind kunnen herbeleven.

10 uur trouwfotografie

GA TERUG

* Reiskosten vanaf 30km vanaf Zuidbroek: €0,35/km  

- Kennismakingsgesprek
- Voorbereidingen
- 10 uur fotografie
- Vervoerskosten tot 30km*
- Nabewerking
- Minimaal 400 bewerkte foto's
- Toegang tot een online galerij
- Mini foto album 20 x 20 cm

€ 1.995

Pakket nr. 3

Binnen een week na jullie trouwdag ontvangen jullie een preview van minstens 40 bewerkte foto's. Binnen 9 weken na de bruiloft krijgen jullie alle bewerkte foto's in een online galerij. Daarna ontwerp ik het (mini) album.

Editing & oplevering

04

Het is zover! Jullie gaan trouwen. Een (paar) week voor de bruiloft bellen we nog even om de dag door te nemen en krijgen jullie een vragenlijst. Gedurende de trouwdag zelf doe ik mijn best om jullie op je gemak te stellen, zodat jullie optimaal kunnen genieten!

Jullie bruiloft

03

Wanneer jullie ervoor kiezen om mij te boeken ontvangen jullie van mij de offerte met daarbij mijn voorwaarden. Zodra jullie deze ondertekend hebben, ontvangen jullie de factuur voor de aanbetaling. Nadat jullie deze hebben betaald is de boeking definitief.

Boeking &
betaling

02

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij de bruiloft en jullie verwachtingen door. Samen bekijken we welk pakket voor jullie het meest geschikt is en of er extra opties nodig zijn. Daarnaast kunnen we kijken of er een klik is tussen ons.

Gesprek
Kennismaking

01

Mijn werkwijze

Extra uren

Extra opties

Willen jullie meer uren fotografie dan bij een pakket is inbegrepen?  Dat is mogelijk, voor een tarief van € 150 per extra uur fotografie.

UPGRADE naar luxe Album

Een mini album van 20 x 20 cm is inbegrepen in alle drie de pakketten. Het is ook mogelijk om te upgraden en een uitgebreider en groter album te bestellen voor jullie trouwfoto's. De kosten hiervoor zijn onder andere afhankelijk van het gewenste formaat, het gewenste aantal foto's en het gewenste materiaal.

Loveshoot

Willen jullie graag voor jullie bruiloft al samen met mij shooten? Of willen jullie graag een mooie foto voor jullie trouwkaart. Dan kan een loveshoot voor jullie ook een leuke extra zijn. Hebben jullie mij geboekt voor jullie bruiloft, dan krijgen jullie 20% korting op jullie loveshoot.

Cobie & Jurjen

"Elisa is het type fotograaf waarbij je zeker weet dat zowel de spontane foto's als de fotoshoot als kunst worden vereeuwigd"

Tjitske & Robin

"Elisa speelt heel knap met licht, donker, en compositie, waarmee ze hele elegante, tijdloze foto's maakt waar je even stil van wordt"

Nienke & Nicola

"Vanaf het eerste contact tot foto’s was het super met Elisa. Elisa is open, vriendelijk en professioneel. Haar foto’s en manier van werken hebben zo goed bij onze wensen gepast."

FAQ

Wanneer het bewolkt is op jullie bruiloft, kan de fotoshoot gewoon buiten plaatsvinden. Dit licht is voor de foto's juist heel fijn. Voor het geval dat het regent, is het van belang dat er een binnenlocatie achter de hand is. Daar heb ik eventueel nog wat tips voor! Verder neem ik twee doorzichtige paraplu's mee, die we bij miezer ook nog kunnen gebruiken.

1. Wat bij slecht weer op mijn bruiloft?

Mijn advies zou zijn om minimaal 6 maanden voorafgaand aan de bruiloft te boeken. Hierbij geldt wel: Ook wanneer je vroeg een kennismakingsgesprek aanvraagt, kan het zijn dat ik op een bepaalde datum niet beschikbaar ben. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans dat ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste trouwdatum.

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

Nee, ik lever geen onbewerkte bestanden aan mijn klanten. Ook tegen een extra betaling is dit niet mogelijk. Mijn fotografie kenmerkt zich namelijk ook juist door mijn bewerkingsstijl. Om die reden lever ik geen onbewerkte of RAW bestanden aan mijn klanten.

3. Lever je ook onbewerkte foto's

Nadat jullie de offerte en voorwaarden hebben geaccepteerd, ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling van € 250. Het restbedrag wordt na de bruiloft gefactureerd, gebaseerd op de daadwerkelijke uren. Na de boeking kunnen jullie nog extra uren bijboeken of upgraden. De restfactuur ontvangen jullie voordat jullie toegang krijgen tot de online galerij.

4. Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Yes, ik ben in heel Nederland actief! Wel bereken ik een reiskostenvergoeding (na 30 kilometer) van € 0,35 vanaf Tolbert. Wanneer mijn reistijd meer dan 2 uur is, kan een voor- of na overnachting nodig zijn (afhankelijk van jullie tijden). In dat geval wordt in overleg een bedrag van € 100 in rekening gebracht voor een overnachting.

5. Ben je in heel nederland actief?

Wat ontzettend leuk om te horen! Jullie kunnen op verschillende manieren contact met mij opnemen om het kennismakingsgesprek in te plannen:

- Door het contactformulier in te vullen
- Door mij een berichtje via Instagram te sturen
- Door te mailen naar info@elisavisschersfotografie.nl
- Door mij te bellen: +31 6 13 69 99 22

6. Wij zijn klaar om te boeken!
Wat nu?

Wat ontzettend leuk om te horen! Jullie kunnen op verschillende manieren contact met mij opnemen om het kennismakingsgesprek in te plannen:

- Door het contactformulier in te vullen
- Door mij een berichtje via Instagram te sturen
- Door te mailen naar info@elisavisschersfotografie.nl
- Door mij te bellen: +31 6 13 69 99 22

6. We zijn klaar om te boeken!
Wat nu?

Yes, ik ben in heel Nederland actief! Wel bereken ik een reiskostenvergoeding (na 30 kilometer) van € 0,35 vanaf Tolbert. Wanneer mijn reistijd meer dan 2 uur is, kan een voor- of na overnachting nodig zijn (afhankelijk van jullie tijden). In dat geval wordt in overleg een bedrag van € 100 in rekening gebracht voor een overnachting.

5. Ben je in heel Nederland actief?

Nadat jullie de offerte en voorwaarden hebben geaccepteerd, ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling van € 250. Het restbedrag wordt na de bruiloft gefactureerd, gebaseerd op de daadwerkelijke uren. Na de boeking kunnen jullie nog extra uren bijboeken of upgraden. De restfactuur ontvangen jullie voordat jullie toegang krijgen tot de online galerij.

4. Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Nee, ik lever geen onbewerkte bestanden aan mijn klanten. Ook tegen een extra betaling is dit niet mogelijk. Mijn fotografie kenmerkt zich namelijk ook juist door mijn bewerkingsstijl. Om die reden lever ik geen onbewerkte of RAW bestanden aan mijn klanten.

3. Lever je ook onbewerkte foto's?

Mijn advies zou zijn om minimaal 6 maanden voorafgaand aan de bruiloft te boeken. Hierbij geldt wel: Ook wanneer je vroeg een kennismakingsgesprek aanvraagt, kan het zijn dat ik op een bepaalde datum niet beschikbaar ben. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans dat ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste trouwdatum.


2. Wanneer kan ik het beste boeken?

Wanneer het bewolkt is op jullie bruiloft, kan de fotoshoot gewoon buiten plaatsvinden. Dit licht is voor de foto's juist heel fijn. Voor het geval dat het regent, is het van belang dat er een binnenlocatie achter de hand is. Daar heb ik eventueel nog wat tips voor! Verder neem ik twee doorzichtige paraplu's mee, die we bij miezer ook nog kunnen gebruiken.

1. Wat bij slecht weer op mijn bruiloft?

FAQ

BOEK NU

Vul dan het contactformulier in met jullie aanvraag! Dan controleer ik of ik beschikbaar ben en kunnen we sessie kunnen inplannen. Geïnteresseerd in mijn bruidsfotografie? Neem dan contact op voor mijn beschikbaarheid, de trouwbrochure en een kennismakingsgesprek.

Geïnteresseerd?