Een 27-jarige fotograaf uit Zuidbroek (provincie Groningen). Daar woon ik samen met mijn vriend Jelmer en onze lieve honden Odin en Raja. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen met onze honden en op actieve vakanties te gaan naar landen met mooie natuur. Verder ben ik regelmatig in de pizzeria te vinden.

Vanaf 2022 fotografeer ik professioneel, waarbij ik mij bezig houd met het vastleggen van mensen, de liefde en andere emoties.  Ik zou mijzelf omschrijven als betrokken, empathisch en geduldig. Ik ben rustig en sociaal tegelijkertijd en vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen.

Hoi, ik ben Elisa

Over mij

Mijn
Verhaal

ONTDEK mijn aanbod

Voordat ik begon met mijn fotografie, deed ik heel wat anders. Na mijn studie, werkte ik namelijk als belastingadviseur en boekhouder. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik hier toch niet zo veel energie van kreeg en iets miste in mijn werk. Achteraf bleek dit de creativiteit, vrijheid en de mooie momenten te zijn, die ik in de fotografie heb gevonden.

Door het volgen van verschillende fotografie cursussen en workshops én de hulp van een lieve collega fotograaf, leerde ik fotograferen en liep ik mee bij bruiloften. Ik bleek het geweldig te vinden om zulke bijzondere momenten vast te leggen en deel uit te maken van de dag. En gelukkig kwamen er ook steeds meer boekingen binnen voor bruiloften en andere shoots. Op dat moment kon ik de switch maken naar fulltime fotograaf, iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

Sinds 2022 fotografeer ik bruiloften, gezinnen, de liefde, emoties en veel meer

Nienke & Nicola

"Vanaf het eerste contact tot de foto’s was het super met Elisa. Elisa is open, vriendelijk en professioneel. Haar foto’s en manier van werken hebben zo goed bij onze wensen gepast. Het contact was direct goed. We hebben heel wat gelachen en ze stelde ons tijdens het maken van de foto’s gerust."

Elisa is open, vriendelijk en professioneel"

Herfst en winter

Lente en zomer

Natuur

Steden

Bier

Wijn

Strand

Wandelen

This or that

BOEK NU

Vul dan het contactformulier in met jullie aanvraag! Dan controleer ik of ik beschikbaar ben en kunnen we sessie kunnen inplannen. Geïnteresseerd in mijn bruidsfotografie? Neem dan contact op voor mijn beschikbaarheid, de trouwbrochure en een kennismakingsgesprek.

Geïnteresseerd?