Maak je keuze:

Hier vinden jullie een selectie van mijn werk, met foto's van bruidsfotografie, gezin en liefde, zwangerschap en newborn. Zo hebben jullie een goed beeld van mijn fotografie- en bewerkingsstijl en kunnen jullie kijken of dit jullie aanspreekt.

Bekijk een selectie van mijn eerdere werk

Portfolio

Pakket 1

Info & prijzen

NU BOEKEN

Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn werk als trouwfotograaf? Bekijk dan de beelden hieronder voor een impressie van mijn fotografiestijl. Ik zou mijn beelden omschrijven als warm en spontaan.

Bruiloft

Gezin en liefde

Info & prijzen

NU BOEKEN

Samen met jullie kindje, gezin of familie op de foto, als herinnering voor later? Of samen met je partner de liefde vieren in een fotoshoot? Hieronder vinden jullie beelden van mijn fotosessies met gezinnen en stellen. 

Gezin en liefde

Zwanger en newborn

Info & prijzen

NU BOEKEN

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven, die ontzettend mooi is om vast te leggen. Bij een newborn sessie leg ik jullie samen met jullie nieuwe kindje vast. Hieronder een greep uit mijn werk.

Zwanger en newborn

Nynke & Karel

"Wat ik vooral heel mooi vind is dat er veel spontane foto's tussen zitten met echte emotie en gevoel erin"

Ruben & Fleur

"Een herinnering die zij heeft vastgelegd om nooit meer te vergeten en daar zijn we haar heel dankbaar voor"

Tjitske & Robin

"Elisa speelt heel knap met licht, donker, en compositie, waarmee ze hele elegante, tijdloze foto's maakt waar je even stil van wordt"

BOEK NU

Vul dan het contactformulier in met jullie aanvraag! Dan controleer ik of ik beschikbaar ben en kunnen we sessie kunnen inplannen. Geïnteresseerd in mijn bruidsfotografie? Neem dan contact op voor mijn beschikbaarheid, de trouwbrochure en een kennismakingsgesprek.

Geïnteresseerd?